Hoppa till innehåll

Oj då! … en till?!

Oj då! ... en till?!

Bussresa till Kalmar inklusive teaterbiljett 895:-

6 juli kl 15:00

Krusenstiernska teatern firar 150 år och bjuder i sommar in till en riktig jubileumsföreställning där det blir fartfylld komedi för hela slanten i en klassisk Ray Cooney fars. Sveriges humorelit är på plats med Robert Gustafsson och Ola Forssmed i spetsen!

Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustavsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det för publiken att det finns långt mer än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång.

Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Välrenommerade Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat Pappor på prov, förra årets hyllade sommarfars på Krusenstiernska teatern. Edward har även bearbetat originalmanuset “One for the pot” av Ray Cooney och Tony Hilton. Översättning Andreas T Olsson.

 

Boka denna resa

maila: info@hjalmarssonsbuss.se
telefon: 0705 43 40 60