Hoppa till innehåll

Skidresa till ÖSTERRIKE, Mittersill

Skidresa till ÖSTERRIKE, Mittersill

Semestrarna är över efter en fantastisk sommar.  Nu när vintern närmar sig kanske du vill ägna en tanke åt en fantastisk skidresa v 7 2023.

10 - 18 februari

Pris 8500:-/person (Enkelrumstillägg tillkommer med 900:-)

Avresa från Vetlanda via Värnamo

Semestrarna är över efter en fantastisk sommar.

Semestrarna är över efter en fantastisk sommar.  Nu när vintern närmar sig kanske du vill ägna en tanke åt en fantastisk skidresa v 7 2023.  Tiden är från fredagen den 10 februari 2023 till lördagen den 18 februari 2023. (Vi åker ut fredag 10/2 och reser hem fredag 17/2 och är i Sverige igen den 18/2) Mittersill är ett litet samhälle på ca 3000 inv. som ligger mellan Kitzbuel och Zell am ZE.  En linbana från Hollenbach tar skidåkarna upp i liftsystemet som har 14 mil backar och ca 1,5 mil liftar.  Se vidare på www.hollersbach.at.

Priset för resan är: 8500:-/person.  I priset ingår boende på hotel Bräurup, se www.braurup.com (6 nätter), sju frukostbuffé och sex trerätters middag samt middag innan hemresan påbörjas.  I priset ingår givetvis bussresan samt både frukost vid framkomst och middag innan hemresan.  Enkelrumstillägg tillkommer med 900:-. (Vi reserverar oss för ev. prishöjningar som ligger utanför vår kontroll enligt de allmänna resevillkoren som finns på www.hjalmarssonsbuss.se)

Vi har möjlighet att beställa liftkort tillsammans, i liftkortets pris ingår gratis buss från Hotellet till linbanan.  Priser för liftkort återkommer vi till.  För dig som vill beställa liftkort, vi återkommer till dig som anmäler sig.

Mittersill_Panorama

Reseupplägget ser ut som följer.

Avresa från Vetlanda via Värnamo beroende på anmälningar fredag 10 februari. (Tid meddelas senare)

Framme i Mittersill lördag morgon 11 februari. Vi har tillgång till rummen från eftermiddagen. Vi återkommer med närmare tider till dem som anmäler sig.

Hemresan påbörjas ca 18.00 fredagen den 17 februari. Åter i Värnamo/Vetlanda 18 februari eftermiddag.

Det innebär 7 hela skiddagar för de som vill. I närheten av det 4-stjärniga hotellet finns sporthall med bad och gym.

Max antal resenärer är 45. För att resan ska bli av måste det vara minst 30 resenärer.

För info kontakta Clas på telefon 070-6074560
eller clas.jonsson@svenskakyrkan.se,
för anmälan info@hjalmarssonsbuss.se senast 2022-11-10.

Med hopp om en trevlig vintersemestervecka.

Clas Jonsson och Morgan Hjalmarsson
Gm Clas.