Pris:fr 5375:-
Dagar:5
Avgång:5 Augusti


Ring och boka denna resa:
0495 – 340 60

Betala din resa här

Följ med och njut av bla natur upplevelser utöver det vanliga i det vackra Höga Kusten området. Spännande upplevelser som träff med surströmmingskungen på Ulvön, åka lift upp på Skuleberget mm mm.

Dagsprogram enligt föjande
Dag 1 Vi åker tidig morgon med egen kaffekorg mot Norrköping där vi tar frukosten vi har med oss. Färden går sedan vidare över Katrineholm mot Enköping där vi tar lunch. Nästa stopp blir i Tönnebro på E4an (Sveriges största rastplats) med bussfika. Vi fortsätter genom Hälsingland och snart närmar vi oss dagens slutmål Hotell Södra Berget i Sundsvall, stort hotell och med ett fantastiskt läge högt över staden.

Dag 2 Efter livligt fotojobb på vyerna lämnar vi hotellet och kör bara några mil, passerar vackra Härnösand och kommer till Lunde för att vid monumentet som rests minnas Ådalskravallerna 1931
Därefter ett stopp vid Högakusten bron, detta fantastiska byggnadsverk, som lockar tusentalsturister varje år. Lunch äter vi någonstans ute i skärgården. Eftermiddagen ägnas åt ett besök på Mannaminne, en blandning konstutställning och skrotupplag, ett livsverk väl värd ettbesök.
Med korglift åker vi nu upp på Skuleberget en synupplevelse svår att beskriva. Vi stannar även nedanför berget och ser hur andra tar sig upp på en absolut lodrät bergvägg. Efter detta åker vi ca 3 mil till Örnsköldsvik och vårat hotell för två nätter. Elite hotell ligger ca 200 meter från centrum och med utsikt ut över Bottenhavet.

Dag 3 En heldag på Ulvön, båtresa ca 2 tim, skärgårdslunch och besök hos surströmmingskungen Ruben som berättar om denna maträtt roar och underhåller samt tillfälle för provsmakning. När vi kommer tillbaka till Ö-vik finns det lite egen tid för promenad i centrum.

Dag 4 Efter frukosten lämnar vi hotellet och åker mot Sollefteå, där ett besök på Hallstaberget är ett måste och bussfika medan vi beundrar utsikten, smakar nog bra. Nästa anhalt blir Thailands Paviljongen i Utanede enda paviljongen utanför Thailands gränser. Därefter åker vi till Döda Fallet innan vi tar lunch Hammarstrand. Vi åker vidare mot Hälsinglands inland för att besöka Lill-babs Cafär i Järvsö och hennes utställning där. Bara en liten bit bort ligger Kramsta Gästgård där vi ligger sista natten.

Dag 5 Hemresa över Falun med stopp i Ludvika för lunch.

I resans pris ingår Helpension, entreer lokala guider bussfika samt buss
Pris endast 5375:-/pers i dubbelrum enkelrumstillägg 1200:-
Tid 5/8-9/8-18
För information och bokning ring 0495-52058 eller 070-2884032
Reseledare Arne Gustafsson
OBS endast 20 platser kvar

Välkommen till Hjalmarssons Buss AB

Vi på Hjalmarssons Buss AB står till tjänst med alla rese-önskemål och bokningar.

Våra bussar är: Långfärdsbussar och turistbussar.

 

Vi anordnar Företagsresor, Idrottsresor, Bussresor,Konferansresor, Paketresor, Seniorresor, Shoppingresor, Skidresor, Europaresor, Teaterresor, Konsertresor, Temaresor, Weekendresor från Kalmar, Växjö, Kronoberg & Småland.

Kontakta oss och berätta om dina resplaner så skräddarsyr vi resan.

 .

Följ oss på

Hjalmarssons Buss AB - 57080 Virserum - Tfn: 0495-34060 - Fax: 0495-34007 - info@hjalmarssonsbuss.se
Utvecklat av JSGD